Automotive Digital Marketing

Professional Community for Car Dealers, Marketing, Advertising and Sales Leaders

Loading... Be Patient!

Välja den bästa ATV för nybörjare


ATV
 är en populär investering för fritidsentusiaster och de som älskar utomhus.

Någon kan rimligen förvänta sig att åka på och åka med lite svårighet. Där smutscykeln ställer en balansutmaning kan fyrahjuliga ATV ses som en liten bil. Om du inte kör det i ett träd eller av en ravin, erbjuder ATV ett lättare alternativ att lära dig för nybörjare som vill åka på spåret eller spåret.

En ATV är inte nödvändigtvis säkrare än en smutscykel, eftersom man kör hänsynslöst eller köper en ATV med en motor för stor för din upplevelse kan vara lika farlig. För nybörjaren är det dock lättare att rida på fyrhjul, bekvämare och drastiskt minskar inlärningskurvan. Att hoppa på en smutscykel för första gången och rida av i solnedgången är mycket mindre sannolikt att hända jämfört med att få tag på kontrollerna på en quad och kunna rulla ut på fem minuter.

För att få maximal njutning från din ATV är det bäst att köpa en ATV baserat på ålder och erfarenhet. Om du är en del av en familj med små barn kommer du inte alla att rida samma ATV. Kanske bor du hemma medan en massa vänner rider varje helg och nu vill du gå med i det roliga. Eller kanske du har lånat en väns quad i månader och det är dags att du tog en egen.

Ålders- och erfarenhetsnivå bestämmer bästa ATV för dig.

Många tillverkare gör ATV för barn. Det är en snabbväxande sport och mindre ATV i både motor och verklig storlek är lättillgängliga. Dessutom är den federala konsumentproduktersäkerhetskommissionen (CPSC) en källa att överväga eftersom det ger rekommendationer i förhållande till motorstorlek och ålder. Till exempel skulle barn i åldern 6 till 11 vara bäst på en 70cc motorstorlek och mindre. När du handlar hittar du dessa och tillverkarens rekommendationer får vanligtvis postas på ATV.

En sak att tänka på först är hur du planerar att använda ATV.

Ridning
Motocross racing
Jordbruk eller arbete
Jakt
Tänk därefter motorns storlek:

Upp till 70cc - barn i åldern 11 år och under
70cc till 90cc - barn 12-15 år
125cc till 250cc - Nybörjare äldre tonåringar och vuxna
250cc och upp - Mellanliggande till avancerade ryttare
Ovanstående är förslag. En vuxen med 20 års bilkörning som cyklar på helgen kan hitta en liten motor ATV till liten och platt ut tråkig. En mogen 10-årig som har gjort en och annan rida med en lånad ATV kan snabbt växa ut från en 70cc-ATV. Vi kan dock säga att du är bättre att gå för liten än för stor.

Hur man väljer en ATV

Först bestämma vad dina planer är för 4-wheeler. Om det är kul i solen på spåret eller spåret så vill du ha en mindre ungdomsmodell för barnen och kanske en mer quad-nivå med en 125cc till 250cc motor för dig. Detta ger dig tillräckligt med makt för att ha kul och driva dina gränser men inte för mycket kraft där du kan bli skadad.

Om du letar efter en ATV för arbete eller plogar är ett UTV eller Utility Terrain Vehicle det bästa valet. Traditionellt är en UTV inte konstruerad för racing eller bumping längs backcountry spår. Motorn är kraftfullare för bogsering eller tryckning med mindre pep än en traditionell ATV. Teoretiskt sett är UTV en utmärkt maskin för att lära sig om dock ditt yttersta mål är att åka på rekreationsområdet och sedan hålla fast vid en mångsidig, ännu mindre motorstorrig ATV. UTV är också populär bland jägare och campare.

När du väl har bestämt dig för en ATV eller UTV, är ett alternativ för många nybörjare att köpa som används. Vissa återförsäljare säljer begagnade ATV och du kan också kolla in lokala ridklubbar eller till och med Craigs lista eller andra online-samhällen. Självklart är problemet med en begagnad ATV den okända historien. Du kan få en bra start-quad eller en som vred efter att ägaren tog en tur vägen till snabb.

En återförsäljare är ditt mest ansedda alternativ och om du kan komma in med en lokal ridning eller tävlingsklubbmedlemmar erbjuder du vanligtvis hjälp att styra dig i rätt riktning.

Att köpa används är mycket mer kostnadseffektivt, särskilt om du eller ett barn är en sann nybörjare. Du skulle hellre smula och bysta upp en begagnad quad då en helt ny glänsande. Dessutom kan den första kraschen, särskilt med mindre barn, vara allt som behövs för att stänga dörren på denna hobby.

Test om möjligt, oavsett ATV du tittar på - ny eller använd. Det här är ett utmärkt sätt att ta reda på om 50cc är för liten för ditt barn eller 500cc är för stort för dig.

Bästa ATV-märken

Det är ganska svårt att gå fel med någon av de stora ATV-märkena. Industrin växer och särskilt i delar av mitten av väst är en ATV nästan en måste. Kawasaki, Honda, Yamaha och Polaris tillverkar välbyggda och välrenommerade ATV i alla motorstorlekar.

Kawasaki KFX90, Honda TRX90 och Yamaha Raptor 90 erbjuder bra alternativ i 90cc-serien. Polaris Outlaw-modellen finns i 50, 90, 450 och 525cc motorstorlekar. Cam-Am DS-serien är också ett populärt val med en rad olika motorstorlekar.

Fokusera på motorstorlek först och prisa sedan dina alternativ för att se vad som passar din budg

ATV Riding Gear

Välkommen till smutscykel ridning! Du kanske tror att ridning på fyra hjul eliminerar behovet av kroppsskydd men du kunde inte vara längre från sanningen - speciellt för nybörjare. Att åka en ATV är som att rida i en bil utan säkerhetsbälte. Att bli bumpad eller sämre än, kastad från din ATV, är en riktig möjlighet, speciellt för nybörjare och alla som rider i ett obekant område. En stor pothole och gömd trädstam över vägen kan stoppa din fyrhjuling och ju snabbare du går, desto mer sannolikt går du över handtaget.

Views: 92

Tags: ATV, Motorcycle, Quad, bike, biking, quad

Comment

Oops... You need to stop "Lurking" on ADM and become a more genuine Automotive Professional by completing your membership registration. As a registered ADM Member, you can post comments, publish your own articles (be a star!) and start Forum discussions. Stop being an online "Peeping Tom" and JOIN ADM RIGHT NOW!

Join Automotive Digital Marketing

Automotive Professional Network and Resource Exchange for Car Dealers, Managers, OEM and Marketing Practitioners seeking Best Practices.

ADM Sponsor

Please Consider Automotive Marketing Professional Community Sponsors

ADM Badge

Loading…

Based On Your Interests...

ADM Consulting, LLC

Onsite/Offsite Combination ADM Consulting, LLC Professional Services
Select the maximum monthly investment you plan to make
$USD
Sign up for

Automotive Marketing Tools

Get ADM Toolbar

Click here to take the ADM Member Survey

ADM Events

December 2019
SMTWTFS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       

Getting too many emails from ADM? Click mailbox below to control which types of alerts and updates you are sent......


Instagram

Top Automotive Marketing Forum Discussions

Share the Best Content w/AutoMarketing Community

© 2019   Created by Ralph Paglia.   Powered by

ADM Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service