Automotive Digital Marketing

Professional Community for Car Dealers, Marketing, Advertising and Sales Leaders

Loading... Be Patient!

LAS VEGAS AGENDA SUMMARY

Pre-Show | Monday | Sept. 14, 2020 (all times PT)

12 pm | Early Badge Pickup & Registration (Closes at 5:30 pm)

6 – 9 pm | DD Exhibitor/Sponsor Welcome Reception 

        

                                   

Spanning 2.5 days, dealership and OEM attendees discover new solutions, meet new companies, develop friendships, and find ideas necessary to capture and keep customers in both sales and service. Digital Dealer has grown to become the most powerful networking location for America’s car dealers and technology superstars.

  • Choose from 100+ educational sessions led by top dealership executives, trainers and consultants. 
  • Demo the latest products & services from 130+ technology providers at the Digital Dealer Expo Hall.

         

Tuesday | Sept. 15, 2020

* Registration Hours: 8 am – 4:30 pm
* Expo Hall Hours: 11 am – 6:30 pm

7:30 – 8:50 am | Welcome Reception

9 – 9:50 am | Breakout Sessions

10 – 10:50 am | Breakout Sessions

11 am – 2:20 pm | Expo Hall Grand Opening Ceremony

12 – 12:30 pm | 30-Minute Expo Sessions

12:30 – 1:00 pm | 30-Minute Expo Sessions

12 – 1:20 pm | Networking Lunch

2:30 – 3:20 pm | Breakout Sessions

2:30 – 3:00 pm | 30-Minute Expo Sessions

3:30 – 4:20 pm | Keynote Address

4:20 – 5:30 pm | Trending Auto Retail Tech

5:30 – 6:30 pm | Cocktail Hour in Expo Hall

5:30 – 6:00 pm | 30-Minute Expo Sessions

Wednesday | Sept. 16, 2020

* Registration Hours: 8 am – 4:30 pm
* Expo Hall Hours: 8 am – 4:50 pm

8 – 9 am | Networking Breakfast

9 – 9:50 am | Breakout Sessions

10 – 10:50 am | Breakout Sessions

10:50 am – 1:20 pm | Product Demos in Expo Hall

11 – 11:30 am | 30-Minute Expo Sessions

11:30 am – 12 pm | 30-Minute Expo Sessions

12 – 1:20 pm | Networking Lunch

12:30 – 1 pm | 30-Minute Expo Sessions

1:30 – 2:20 pm | Breakout Sessions

2:30 – 3:20 pm | Breakout Sessions

3:30 – 4 pm | Coffee & Refreshment Break in Expo Hall

3:30 – 4 pm | 30-Minute Expo Sessions

4 – 4:50 pm | Keynote Address

9 pm – Midnight | DD Attendee Party at 1Oak

Thursday | Sept. 17, 2020

* Registration Hours: 8 – 11:30 am
* Expo Hall Hours: 8 – 11 am

8 – 9 am | Networking Breakfast

8 – 9 am | Products & Demos (Expo Closing @ 11am)

9 – 9:50 am | Breakout Sessions

10 – 10:50 am | Breakout Sessions

11 – 11:50 am | Breakout Sessions

12 – 12:50 pm | Breakout Sessions

Views: 20

Tags: Agenda, Dealer, Digital, Las, Vegas

Comment

Oops... You need to stop "Lurking" on ADM and become a more genuine Automotive Professional by completing your membership registration. As a registered ADM Member, you can post comments, publish your own articles (be a star!) and start Forum discussions. Stop being an online "Peeping Tom" and JOIN ADM RIGHT NOW!

Join Automotive Digital Marketing

Automotive Professional Network and Resource Exchange for Car Dealers, Managers, OEM and Marketing Practitioners seeking Best Practices.

ADM Sponsor

William B. Terry
Rated by Super Lawyers


loading ...

ADM Badge

Loading…

Based On Your Interests...

ADM Consulting, LLC

Onsite/Offsite Combination ADM Consulting, LLC Professional Services
Select the maximum monthly investment you plan to make
$USD
Sign up for

Automotive Marketing Tools

Get ADM Toolbar

Click here to take the ADM Member Survey

Getting too many emails from ADM? Click mailbox below to control which types of alerts and updates you are sent......


Instagram

SaveSave

ADM Professional Services
Phone Consultation
Topic or Issue:

Top Automotive Marketing Forum Discussions

Share the Best Content w/AutoMarketing Community

Microsoft Office PowerPoint

© 2020   Created by Ralph Paglia.   Powered by

ADM Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

google.com, pub-1344093271332697, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-1344093271332697, DIRECT, f08c47fec0942fa0