Automotive Digital Marketing

Professional Community for Car Dealers, Marketing, Advertising and Sales Leaders

Loading... Be Patient!

5 smarta tips för att välja färg och bakgrund

Stansar ditt hem färgschema med uppdaterad färg och tapeter?
Nu är det enklare än någonsin att bläddra i färger, texturer och finish på det snart öppna Farrow & Ball showroom i Paramus. Dörrarna är öppna för allmänheten med en stor öppningsfest på lördag den 15 oktober .... Ett perfekt tillfälle att bläddra i F & B: s väggkollektion och paletten av 132 miljövänliga färgfärger.

 

Jag älskar särskilt Farrow & Ball showroom-konceptet, eftersom det är lätt att köpa tapeter och "tester" färgpottar. Det finns också en stor skärm av överdimensionerade färgpennor som visar hur varje färg kan visas på din egen vägg. (Istället för små färgflisar som är tillgängliga i de flesta färgbutiker, är dessa betydligt större.)

måleriföretag stockholm

Bergen County Showroom, företagets första butiksställe i New Jersey, kommer att bemannas med experter som erbjuder gratis färgrådgivning, inredning inspiration och färgkonsultation i hemmet.

Här är Farrow & Balls 5 bästa tips för att dekorera projekt:

Ta din tid. Innan du väljer färg och tapeter, noggrant överväga det övergripande utseendet du vill uppnå.
Bli inspirerad av heminredningstidningar, inredningsbloggar och andra sociala medier.
För en tydlig bild av utseendet på ditt slutliga utrymme, kurera bilder av dina favoritrum och fästa dem på en "mood board".
Innan du fattar ett slutgiltigt beslut, ta hemfärg och tapeter och observera dem i ditt utrymme vid olika tider på dygnet för att se hur ljus påverkar rummet.
När du färgar färgerna hemma, är det enkelt att måla varje färg på ett projektkort eller ett kort så att du kan flytta runt rummet och se hur det kommer att se ut.
Farrow & Ball, som grundades i England år 1946, använder finfärgade, rika pigment i sin färg och bygger fortfarande på traditionella block-and-through-metoder för att skriva ut dess tapeter.

Förutom den 15 oktober stora öppningen kommer Farrow & Ball in Paramus att vara värd för flera evenemang för att fira den nya platsen, inklusive en 1 november introduktion till företagets nyaste bok, How to Decorate och en 31 oktober-teman för Halloween-teman. Utställningsrummet är belägen på 160 Route 17 North, Paramus, och driftstiderna är måndag till fredag ​​8:30 -6:00 och lördag 10:00 -6:00. Butiken är stängd på söndag.

Views: 106

Tags: Color, Home, House, Paint, pick

Comment

Oops... You need to stop "Lurking" on ADM and become a more genuine Automotive Professional by completing your membership registration. As a registered ADM Member, you can post comments, publish your own articles (be a star!) and start Forum discussions. Stop being an online "Peeping Tom" and JOIN ADM RIGHT NOW!

Join Automotive Digital Marketing

Automotive Professional Network and Resource Exchange for Car Dealers, Managers, OEM and Marketing Practitioners seeking Best Practices.

ADM Sponsor

Please Consider Automotive Marketing Professional Community Sponsors

ADM Badge

Loading…

Based On Your Interests...

ADM Consulting, LLC

Onsite/Offsite Combination ADM Consulting, LLC Professional Services
Select the maximum monthly investment you plan to make
$USD
Sign up for

Automotive Marketing Tools

Get ADM Toolbar

Click here to take the ADM Member Survey

ADM Events

December 2019
SMTWTFS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       

Getting too many emails from ADM? Click mailbox below to control which types of alerts and updates you are sent......


Instagram

Top Automotive Marketing Forum Discussions

Share the Best Content w/AutoMarketing Community

© 2019   Created by Ralph Paglia.   Powered by

ADM Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service